SUPERSTAR FEST

LOKACIJA

Smederevska Palanka


Festival se održava na asfaltiranom delu (prilazu) kompleksa PALANAČKI KISELJAK. Okružen je zelenilom, parkom, starom kasarnom i kapaciteta je 5.000 ljudi po večeri. Nalazi se na 15 minuta hoda od centra grada, sa dodatno obezbedjenim linijskim taxijem po najpovoljnijoj mogućoj ceni. .

Probne šine fabrike GOŠA planirane su za VIP caffe koji bi bio instaliran na kabrio – vagonima kao specijalna atrakcija.


Zeleno ostrvo posle same rampe / ulaza biće „chill out“ zona u potpuno Eko – frendli stilu, a organizator je predvideo generalnu dominaciju zelene boje šankova i suncobrana kao asocijaciju na prirodu i ekološku svest.PRODUKCIJA

Nasavremenija bina svetskog kalibra i inpresivnih dimenzija, centralni LED ekran širine 10 metara i dva velika LED-a sa strane. Razglas snage 100 KW (STO Kilovata) i svetlosni efekti dostojni svetskih festivala.


OBEZBEĐENJE:

- profesionalno i ljubazno obezbeđenje sertifikovane firme u saradnji sa MUPom Palanka - sigurnosne ograde oko celog festivala i ispred bine - stražari u okviru kasarne .


PIĆE / HRANA:

Veliki šankovi, duple točilice piva zbog brže isporuke, kompletan asortiman pića i FAST FOOD corner. .