SUPERSTAR FEST

2019

TRADICIJA

POČINJEEE
Budite sa nama.

SUPERSTAR fest se sa čvrstom rešenošću da postane tradicionalan održava 30. i 31. Avgusta 2019. U Smederevskoj Palanci, gradu bogate i daleko poznate rokenrol tradicije.

U skladu sa nazivom, organizatori su kao hedlajnere postavili zaista velike zvezde domaće scene, a ostali izvođači su renomirani i pre svega visoko kvalitetni bendovi..

superstar-fest-layout-02

OVE GODINE

Svake večeri, šansu za nastup pred velikim brojem posetilaca dobiće i bendovi u proboju, koji takođe već imaju svoju fan bazu i autorski rad iza sebe..

Ideja festivala je da u okviru onoga što se može nazvati urbanom muzikom zadovolji svakakve ukuse, pa žanrovski pokriva poprock, rock, hip hop, punkrock, Irish, hard rock, te elektronsku muziku koju zastupaju poznati DJ-evi..


TEHNIKA

Svaki tehnički aspekt počev od impozantne bine i produkcije, preko prelepe lokacije, profesionalnih šankova, organizovanog linijskog taxija do VIP i chill out zone biće na svetskom standardu.

Cena ulaznice ravna je ceni običnog klupskog koncerta.


Super Star Fest

Festival se samoodržava oslanjajući se na dobru posetu, dobru organizaciju, par sponzora i predusretljivost Opštine kada se o infrastrukturi radi. .

Ovo je nezavistan festival i iza njega staje specijalno registrovana firma.